top of page

Balance i krop & sjæl

MIN EGEN REJSE

Mit navn er Imke og jeg er født og opvokset i Hamborg i Tyskland.

Jeg er uddannet cand.merc. på handelshøjskolen i Hamborg og har arbejdet med markedsføring i 20 år. Sideløbende, og med start i teenageårene, har jeg altid interesseret mig for den spirituelle verden, Reiki-healing og kranio-sakral terapi. I 2016 besluttede jeg mig for at ”skifte spor” og gøre mere ud af min viden omkring Reiki-healing og kranio-sakral terapi og at give den gave, som jeg har fået med mig, videre til andre. 

I 2016 besluttede jeg mig for at gå i dybden og professionalisere mit arbejde med healing og færdiggjorde min uddannelse som Reiki Mester.

I 2016 gik jeg også i gang med at udvide mine kompetencer med en kranio sakral terapi uddannelse. Siden december 2017 er jeg RAB godkendt kranio sakral terapeut, uddannet på ZCD zonecollege i Køge.

Da jeg altid har haft clairvoyant evner og har et ønske om at kunne tilbyde mine klienter en rigtig god clairvoyantisk rådgivning, er tog jeg en decideret clairvoyantuddannelse hos Rikke Rasmussen i København. Jeg afsluttede uddannelsen i januar 2019.

Nu ønsker jeg at hjælpe DIG videre på din helt egen rejse og bidrage til, at du kan have mere sundhed og livsglæde i DIT liv!

 

Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller har lyst til at booke en session.

Jeg glæder mig til at møde dig!

_DSC2753 redigeret.jpg
bottom of page