top of page

BEHANDLINGER

Ikon_healing_grå.png
_MHO4563-Emotion-Body-500-px-Imke-Bockelmann-Release-Your-Mind-0224.png

EMOTION CODE / BODY CODE / BELIEF CODE

Slip gammel energetisk ballast og giv plads til en lysere virkelighed!

Healing med Emotion Code (Emotionskoden på dansk), Body Code og Belief Code metoden kan være et effektivt stykke energiarbejde. Ved hjælp af Emotionskoden, Body Code og Belief Code kan man forløse gamle tankemønstre, overbevisninger og ubevidste programmeringer, sådan at du efter nogle få behandlinger kan føle dig mere fri og glad. 
 
Ved alle tre metoder bliver gammel "følelsesmæssig ballast", som ofte er blevet grundlagt i vores barndom og ungdom, bragt frem fra din underbevidsthed til din bevidsthed, hvorfra det til sidst slipper ud af dit energifelt. Der bliver så at sige ”renset ud” i dine følelser og ubevidste overbevisninger, som ikke gavner dig længere. Disse følelser og ubevidste overbevisninger er energifrekvenser, som ikke kun påvirker den, som bærer dem, men også den, som du viser dem overfor. Med Emotion Code, Body Code og Belief Code healing kan de tunge energier få lov til at slippe og nye og lettere energier indfinder sig i stedet. Mennesker, som døjer med angst, stress, depression og andre tilstande af manglende energi samt fysiske ubalancer kan opleve, at symptomerne aftager, endda forsvinde i nogle tilfælde.

Læs mere om:

Metoden er nænsom og intuitiv. Emotion Code er udviklet af den amerikanske kiropraktor og holistiske læge, Dr. Bradley Nelson. Han forskede i årsagen til, at nogle former for fysiske og psykiske lidelser ikke altid kan kureres varigt. Igennem sine studier fandt Dr. Nelson ud af, at fastlåste følelser ofte kan være en af årsagerne til, at kroppen har svært ved at komme i balance igen. I forbindelse med sine studier omkring fastlåste følelsers betydning for vores fysiske og psykiske velvære, fandt Dr. Nelson også ud af, at særlig intense følelser, som giver en følelse af hjertesorg eller et knust hjerte, kan få den ubevidste del af psyken til at danne et beskyttende panser omkring vores hjerte. Dette fænomen betegner Dr. Bradley Nelson som en hjertemur. En sådan hjertemur er den perfekte energetiske beskyttelse af din kerne, altså dit hjerte, mod farer. Omvendt kan hjertemure også forhindre os i at leve livet fuldt ud. De kan få os til at føle os udenfor i gruppesammenhæng, eller som om vi ikke rigtigt er i stand til at forbinde os med vores medmennesker, men i stedet føler os "afkoblet" fra andre. Hjertemuren kan blokere os fra at opleve kærlighed og lykke. En forløsning af fastlåste følelser i ens hjertemur ved brug af Emotion Code healing giver os netop mulighed for at genoprette samhørighedsfølelsen og at kunne følge vores hjertes vej. Er du nysgerrig for at læse mere? Så kan du med fordel læse, hvad opfinderen af denne healings form, Dr. Bradley Nelson skriver på sin hjemmeside Discover Healing: https://discoverhealing.com/the-emotion-code/. Derudover har Dr. Nelson også udgivet en bog, som hedder The Emotion Code eller Emotionskoden på dansk. I denne bog forklarer han alt omkring Emotion Code healingsmetoden og dens fordele.

Body Code er en energihealingsmetode, som er målrettet til at opspore de ubevidste ubalancer og blokeringer i din krop, som kan forårsage en række fysiske og mentale sundhedsproblemer. Man har fundet ud af, at de fleste fysiske og psykiske lidelser, uanset om det er hoste, hovedpine, tristhed, angst, allergi, kroniske smerter eller fordøjelsesproblemer, kan være forårsaget pga. ubalancer i en eller flere af følgende kategorier: Energier - såsom fangede følelser Toksiner – kemikalier, medicin, pesticider osv Kredsløb – såsom meridianer og chakraer Patogener – såsom parasitter, virale og bakterielle infektioner Strukturelt – forkert justerede knogler, nerver, muskler, organer og kirtler Ernæring og livsstil – såsom mad/vitamin/mineralmangel, dehydrering, motion og søvn Body Code metoden hjælper os med at afdække grundlæggende årsager til ubehag, sygdom og lidelse i krop og sind. Når vi har fundet frem til ubalancens oprindelige årsag kan denne blive forløst ved brug af healing med en magnet – ligesom ved Emotionskode metoden. På denne måde bliver gammel, negativ energi, som har skabt ubehag og lidelser, opløst og ny og bedre energi kan finde plads i klientens system. Disse forløsninger vil ofte ikke kun bringe lindring i forhold til fysiske og mentale ubalancer, men du vil som oftest også opleve, at du bliver mere forbundet til dit sande jeg, mærker i højere grad, hvem du er i din kerne og hvad du ønsker i livet, samt hvad der ikke længere er sandt for dig. Når du rydder op i din følelsesmæssig bagage, vil du ofte føle dig gladere og mere i fred end nogensinde før. Body Code metoden støtter altså ikke kun den fysiske og mentale healing men i en høj grad også klientens personlige udvikling.

I november 2023 lancerede Dr. Nelson den 3. og indtil videre mest dybdegående del af hans energihealingssystem – Belief Code Belief Code metoden er et transformativt energihealingsredskab, som udvider de grundlæggende principper introduceret i Emotion Code og Body Code systemerne. Også Belief Code metoden bliver anvendt for at opspore negative overbevisninger lagret godt skjult i klientens underbevidsthed, lige som Emotionskoden og Body Code. Også her gælder den samme teori, at negative overbevisninger fungerer som filtre, som har indflydelse på hvordan vi ser verden og hvordan vi agerer i den. Belief Code metoden retter sig mod at opspore disse negative programmer, begrænsende overbevisninger og fejlagtige kerneoverbevisninger som kan være årsagerne til klientens fysiske og mentale ubalancer. Når disse, overbevisningssystemer er blevet tydelige vil de blive forløst via energihealing. Klienten vil ofte føle, at der indfinder sig færre eller mindre udprægede symptomer, fornyet energi og fremdrift i livet. Belief Code systemet indeholder syv hovedkategorier, hver med underkategorier og kaskadelister over negative og positive overbevisninger. Ved hjælp af dette strømlignede system og muskeltesting bliver de underbevidste overbevisninger fundet. Healing ved hjælp af en magnet forløser de uønskede overbevisninger og giver derved klienten mulighed for at skabe plads til nye og mere gavnlige overbevisninger. Dr. Bradley Nelson beskriver Belief Code metoden nærmere som følger: ” Vores bevidste overbevisninger er ting, som vi ønsker at tro at vi har kontrol over. Nogle gange stemmer vores underbevidste overbevisning dog ikke overens med de ønskede tanker. For eksempel arbejder vi måske på at værdsætte os selv mere. Hver dag kan vi kigge i spejlet og siger "Jeg er værdig." Det er det, vi gerne vil tro. Men når vi ser dybt ind i os selv, vil vi måske opdage, at det er svært at acceptere denne idé, fordi vi har en dybt rodfæstet negativ tro på os selv. Selvom vi gentager positive bekræftelser, taler venligt til os selv og passer på os selv, kan disse underbevidste negative overbevisninger gøre det ekstremt udfordrende at se os selv i et positivt lys. Belief Code tilbyder os en måde at fjerne disse underbevidste overbevisninger, befri os fra uoverensstemmende trosmønstre og tillader os at se tingene, som de virkelig er!” https://discoverhealing.com/energy-healing-articles/what-is-the-belief-code/

JEG TILBYDER OGSÅ

Ikon KOMBI.png

KOMBI-BEHANDLING

I en kombi-behandling kombinerer jeg alle mine redskaber helt individuelt efter klientens behov.

Ikon_Kranio-Sakral_grå.png

KRANIO-SAKRAL TERAPI (6 - 16 ÅR)

Undgå hovedpine, søvnproblemer og stress og få ro og balance i krop og sind.

Ikon fjernclairvoyance.png

FJERN-BEHANDLING

Personlig og effektiv behandling - gennem din egen computer, tablet eller smartphone.

Ikon fjernclairvoyance.png

EMAIL-CLAIRVOYANCE

Står du og mangler svar her og nu på et vigtigt spørgsmål i dit liv, i forhold til en udfordring, du står I?

bottom of page