top of page

BEHANDLINGER

Ikon_healing_grå.png
4563-Emotion-Body-500-px-Imke-Bockelmann-Release-Your-Mind.png

EMOTION CODE / BODY CODE

Healing med Emotion Code / Body Code metoden (Emotionskoden på dansk) kan være et effektivt stykke energiarbejde. Ved hjælp af Emotionskoden og Body Code'en kan man forløse gamle tankemønstre, overbevisninger og ubevidste programmeringer, sådan at du efter nogle få behandlinger med Emotionskoden kan føle dig mere fri og glad.

 

Gammelt "følelsesmæssig ballast", som ofte er blevet grundlagt i vores barndom og ungdom, bliver bragt frem fra din underbevidsthed til din bevidsthed, hvorfra det til sidst slipper ud af dit energifelt. Der bliver så at sige ”renset ud” i dine følelser, som ikke gavner dig længere. Og følelser er jo energierfrekvenser, som ikke kun påvirker den, som går med dem, men også den, som du viser dem overfor. Med Emotion Code healingen kan de tunge energier få lov til at slippe og nye og lettere energier kan indfinde sig i stedet for.

Emotion Code metoden er nænsom og intuitiv. Den er udviklet af den amerikanske kiropraktor og holistiske læge, Dr. Bradley Nelson. I forbindelse med sine studier omkring fastlåste følelsers betydning for vores fysiske og psykiske velvære, fandt Dr. Nelson ud af, at særlig intense følelser, som giver en følelse af hjertesorg eller et knust hjerte, kan få den ubevidste del af psyken til at danne et beskyttende værn omkring vores hjerte. Dette fænomen betegner Dr. Bradley Nelson som en hjertemur.

 

En sådan hjertemur er den perfekte energetiske beskyttelse af din kerne, altså dit hjerte, mod farer. Omvendt kan hjertemure også forhindre os i at leve livet fuldt ud. De kan få os til at føle os udenfor i  gruppesammen-hæng, eller som om vi ikke rigtigt er i stand til at connecte med vores medmennesker, men i stedet føler os "afkoblet" fra andre.

 

Hjertemuren kan blokere os for at opleve kærlighed og lykke. En forløsning af de fastlåste følelser i ens hjertemur ved brug af Emotion Code healing giver os netop mulighed for at genoprette samhørighedsfølelsen og at kunne følge vores hjertes vej.

Er du nysgerrig for at læse mere? Så kan du med fordel læse, hvad opfinderen af denne healings form, Dr. Bradley Nelson skriver omkring det på hans hjemmeside Discover Healing: https://discoverhealing.com/the-emotion-code/.

 

Derudover har Dr. Nelson også udgivet en bog, som hedder The Emotion Code på engelsk eller Emotionskoden på dansk. I denne bog forklarer han alt omkring emotion Code healingsmetoden og dens fordele.

Hvordan forgår det?

Jeg stiller din underbevidsthed nogle spørgsmål og finder ved hjælp af muskeltesting de rigtige svar. Derefter arbejder jeg med magnetfeltsterapi og healing for at forløse de følelser, som kommer op på overfladen. Klienten og jeg sidder overfor hinanden. Der er kun ganske lidt kropskontakt involveret i denne form for healing.

Lyder det hele lidt mystisk? Det kan jeg godt forstå. Jeg skulle også selv opleve en session først, før det gik helt op for mig, hvad det egentlig vil sige at bruge denne metode.

Jeg har derfor et tilbud til dig: Føler du dig tiltrukket af Emotion Code metoden men tøver lidt af uvidenhed? Du er velkommen til at kontakte mig og stille spørgsmål til metoden – og så vil jeg med glæde demonstrere ganske kort, hvordan det hele forgår ved at forløse en enkel af dine trapped emotions. På denne måde kan du blive mere fortrolig med denne forholdsvis nye form for healing og mærke ind i, om det er noget, som du har lyst til at prøve mere af.

Det smarteste ved det hele: du behøver ikke at komme i klinikken. Vi kan gøre det hele via telefon eller online. Jeg har mulighed for at stille ind på dig ”hjemmefra”.

JEG TILBYDER OGSÅ

Ikon KOMBI.png

KOMBI-BEHANDLING

I en kombi-behandling kombinerer jeg alle mine redskaber helt individuelt efter klientens behov.

Ikon_Kranio-Sakral_grå.png

KRANIO-SAKRAL TERAPI (6 - 16 ÅR)

Undgå hovedpine, søvnproblemer og stress og få ro og balance i krop og sind.

Ikon fjernclairvoyance.png

FJERN-BEHANDLING

Personlig og effektiv behandling - gennem din egen computer, tablet eller smartphone.

Ikon fjernclairvoyance.png

EMAIL-CLAIRVOYANCE

Står du og mangler svar her og nu på et vigtigt spørgsmål i dit liv, i forhold til en udfordring, du står I?

bottom of page