BEHANDLINGER

KOMBI-BEHANDLING

Luksusbehandling for de bedste resultater

I en kombi-behandling kombinerer jeg alle mine redskaber helt individuelt efter klientens behov.

 

Vi starter typisk med en clairvoyance for at finde ud af, hvor blokaderne sider henne. Der vil under clairvoyancen opstå en naturlig forløsning af ubalancer. Ved en efterfølgende Reiki healing eller kranio-sakral terapi går jeg ind og hjælper kroppen og sindet med at give slip og rense det forløste ud. Til sidst fylder vi klientens system op med fornyet energi.

Læs mere om de enkelte behandlinger her:

Kranio-sakral terapi

Reiki healing

Clairvoyance

FJERN-SITTING MED CLAIRVOYANCE, HEALING,

KRANIO-SAKRAL TERAPI ELLER

KOMBI BEHANDLING

Personlig og effektiv behandling - gennem din egen computer eller smartphone.

For dig der bor langt væk eller ikke har mulighed for en fysisk behandling her i klinikken, åbner jeg nu op for denne mulighed.

Med fjern-sittings / -behandlinger kan jeg derfor nå helt ind til sagens kerne og få forløst blokeret energi, lige når dit behov opstår.

Hvordan?

Clairvoyance, healing, kranio-sakral terapi og kombi behandlinger kan gennemføres uanset sted og afstand mellem klient og behandler.

 

Derfor er en fjern-sitting / -behandling et effektivt og hurtigt redskab til at kunne få indblik, klarhed og healing, selvom du ikke kan komme fysisk i klinikken.


Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan være helt uforstyrret foran skærmen. Resten foregår som en fysisk behandling - bortset fra, at du ikke kan lægge dig på min briks. Du vil modtage healingen alligevel - lige der hvor du befinder dig.
Jeg har udført flere sittings og behandlinger via skærmen og er meget begejstret. Resultaterne er fantastiske – da mine klienter mærker stor effekt af, at modtage behandlingen netop på det tidspunkt der passer dem bedst, uanset afstand.

Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde fjern-sittings og -behandlinger til alle dem, som ikke har mulighed for at komme fysisk til klinikken.

JEG TILBYDER OGSÅ

KOMBI-

BEHANDLING

KRANIO-SAKRAL TERAPI

CLAIRVOYANCE

REIKI HEALING

 EMAIL-

CLAIRVOYANCE

© Release Your Mind 2020  -  Alle rettigheder reserveres  -  Designet af Detaljeriet  -

Release your mind logo