top of page

BEHANDLINGER

Ikon_Clairvoyance_grå.png
_MHO4566-clairvoyance-500-px-Imke-Bockelmann-Release-Your-Mind-0224.png

CLAIRVOYANCE

Clairvoyance – hvad er det, hvordan fungerer det og hvad kan du forvente at få ud af det?

Hvad er clairvoyance?

Har man clairvoyantiske evner, har man evnen til at være synsk. Ordet clairvoyance kommer fra fransk. ”Clair” betyder ”klar” og ”voir” betyder ”at se”. I Danmark bruger man også betegnelsen ”klarsyn” for clairvoyance. Både clairvoyance og klarsyn er evnen til at se det skjulte, se i fortiden og at se ind i fremtiden. Clairvoyanten har en meget udpræget indfølingsevne, som gør, at clairvoyanten fornemmer de energier og frekvenser, som er usynlige for vores øjne i den her fysiske verden. Når der laves en clairvoyance for en klient, bruger clairvoyanten sin klarhørelse, sin klarfølelse og sit klarsyn til at få budskaber fra den åndelige verden. 

 

Hvad kan clairvoyance gøre og hvordan?

Nogle gange møder vi udfordringer i livet, som vi ikke rigtigt ved, hvordan vi skal løse. Vi sidder fast et sted i vores liv og kan ikke finde ud af, hvordan vi skal komme videre derfra. I sådanne situationer kan det være gavnligt at spørge den åndelige verden om råd og vejledning. Clairvoyance kan hjælpe med at få et klart syn på de givne udfordringer og kan give inspiration til mulige løsninger. 

 

Vi har alle sammen vores helt egne åndelige hjælpere og vejledere – vi kan som regel bare ikke fornemme dem med vores sanser, da de svinger på en anden energifrekvens end vi gør. De er dermed usynlige for et menneske uden klarsyns-evner. 

 

Som clairvoyant har jeg lært at stille ind på de åndelige vejlederes og hjælpernes frekvens og kan dermed høre, se og/eller føle, hvad de gerne vil fortælle os om den given situation/problemstilling. Vores åndelige guider og hjælpere kan ofte yderligere se, hvorfor vi er havnet i situationen. Det kan have med vores fortid at gøre, med tankeformer og mønstre, som vi ikke selv kan erkende eller gennemskue. 

Jeg, som clairvoyant, kan stille ind på klienten, hans/hendes åndelige vejleder eller kære afdøde, og jeg kan spørge dem om deres besyn på den givne situation. Det kan give et klart syn på situationen og føre til løsningsforslag. 

JEG TILBYDER OGSÅ

Ikon KOMBI.png

KOMBI-BEHANDLING

I en kombi-behandling kombinerer jeg alle mine redskaber helt individuelt efter klientens behov.

Ikon_Kranio-Sakral_grå.png

EMOTION CODE / BODY CODE / BELIEF CODE

Forløs gamle tankemønstre, overbevisninger og ubevidste programmeringer - og føl dig mere fri og glad.

Ikon_Kranio-Sakral_grå.png

KRANIO-SAKRAL TERAPI (6 - 16 ÅR)

Undgå hovedpine, søvnproblemer og stress og få ro og balance i krop og sind.

Ikon fjernclairvoyance.png

FJERN-BEHANDLING

Personlig og effektiv behandling - gennem din egen computer, tablet eller smartphone.

Ikon fjernclairvoyance.png

EMAIL-CLAIRVOYANCE

Står du og mangler svar her og nu på et vigtigt spørgsmål i dit liv, i forhold til en udfordring, du står I?

bottom of page