top of page

Sat, 05 Feb

|

Release Your Mind

Release Your Mind and Body course - personal development in 4 modules

A development course of 4 modules. Learn how you yourself can create more balance in body and mind, more inner peace, more joy in life, so that you come more "home to yourself".

Tickets are not sold
See other events
Release Your Mind and Body course - personal development in 4 modules
Release Your Mind and Body course - personal development in 4 modules

Tid & sted

05 Feb 2022, 09:30 – 01 May 2022, 15:30

Release Your Mind, Bakkegårds Alle 34, 4140 Borup, Denmark

Om begivenheden

Release Your Mind and Body forløb for personlig udvikling – få redskaber til at skabe mere balance i krop og sind, mere indre ro, mere livsglæde, så du kommer mere ”hjem til dig selv”

· BONUS: 2 x 30 minutters Emotion Code ene-konsultation, den første inden opstart, den anden inden modul 3

Har du ondt i kroppen? Føler du dig til tider nedtrykt? Har du spurgt dig selv om, hvad der skal til for at du får det bedre med dig selv? Med din fysiske tilstand, med dit humør? Hvorfor du bliver ved med at gå ”i ring”? Hvorfor andre behandlingstilbud nogle gange ikke synes at kunne rykke dig helt som du ønsker og du føler, at gamle ubalancer vender tilbage? Måske er det "sindet", som skal slippe noget gammelt bagage, før at din krop kan give slip?

Har du lyst - og mod – til at kaste dig ud i en transformerende proces? En proces, som netop hjælper dig med først at slippe i sindet og derefter i kroppen? Sådan at du efterfølgende kan have en lidt anden ”indgangsvinkel” til de ubalancer, du går rundt med? Sådan at du udvikler dig personligt - både fysisk og mentalt?

Så har jeg nu dette helt unikke udviklingsforløb klar til dig.

Forløbet vil give dig mulighed for

· En større indsigt i dig selv og i, hvordan du kan opnå større velvære både fysisk og mentalt ved at slippe gammel bagage

· En masse læring og ny viden omkring hvordan sind og krop hænger sammen

· En bedre forståelse af energier og deres virkning på dig

· En skærpet intuition

· Evnen til bedre at sanse din krop

· En øget bevidsthed omkring dine ubevidste overbevisninger og om hvordan disse tankemønstre spiller ind på din vej gennem livet

· En samlet værktøjskasse, som du kan bruge på dig selv og på andre når livet er svært

· Et intensivt healingsforløb for sind og krop, som transformerer dig så du kommer et bedre sted hen i dit liv

· Masser af praktiske øvelser for at du kan give dig selv hjælp, når det brænder på

· At du bliver bedre til at slippe kontrollen og have tillid

Hvad går forløbet ud på?

Vi vil på de 4 moduler arbejde med at åbne dig op for en ny tilgangsvinkel til dig selv. Vi arbejder på at erkende, hvordan den fysiske krop og energikroppen hænger sammen. Ved at arbejde med både energikroppen og den fysiske krop vil du kunne låse op i din energi og til sidst stå med en ny viden omkring hvordan den alternative behandlingsverden kan supplere den almen medicinske tilgang, som er vigtig og uundværlig, men nogle gange ikke fyldestgørende. Vi arbejder med at du slipper gammel tung bagage og med at højne din energetiske frekvens.

Hvem får gavn af dette forløb?

Dig, som er klar til at rykke dig mentalt, fysisk og åndeligt. Dig, som gerne vil opnå en større bevidsthed i livet, en bedre intuition, en følelse af at leve livet i stedet bare for at overleve.

Hvilke elementer indeholder forløbet?

Vi arbejder med meditation, healing, muskeltestning, elementer fra kranio-sakral terapien og emotion code metoden. Vi vil ligeledes arbejde med clairvoyance og stifte bekendtskab med afdødekontakt som understøttende værktøjer. Dvs. at du ikke som sådan bliver uddannet indenfor disse kategorier, men lærer elementer af dem for at kunne se mere klart på dig selv og din vej igennem livet.

Vi arbejder med at forbedre din intuition, dit klarsyn, din åndelige forståelse. Med healing, med en balancering af de feminine og maskuline energier, med gamle traumer (forståelse af dem samt forløsning).

Som bonus vil du inden det første og inden det tredje modul have en halv times ene-session med mig, hvor vi arbejder målrettet med forløsning af det, som du er klar til at afgive. For at støtte din proces om at komme hjem til dig selv, og mere ind i din kerne.

Jeg har planlagt, at to gæsteundervisere vil komme og lærer fra sig, hhv. på modul to og tre:

Lone Klingenberg Bornemann, akupunktør, energy flow healer og spirituel mentor med klinik AcuPoint i Køge og et online-udviklingsunivers (Lones Univers). Lone vil introducere dig til cacaoceremoniens verden. Cacao i dens reneste form bliver betragtet som plantemedicin. Kombinerer man en sådan kop ren kakao med en meditationsceremoni åbner man op for den feminine energi i kroppen samt får mulighed for at få dybe indsigter i og omkring sit eget liv. Lone vil komme og undervise i cacaoen og facilitere en sådan ceremoni med os.

Hugo Madsen, selvstændig fysioterapeut og osteopat i både Ringsted og Næstved.

Hugo vil fortælle om den allervigtigste af alle nerverne vi har i vores system: vagus nerven. Har man styr på denne, er man garanteret vejen til ro og balance i kroppen. Hugo har stor erfaring i at undervise omkring netop vagus nerven. Vi vil blive introduceret for anatomien omkring vores nervesystem (den vigtigste fysiske del at arbejde med, når man er stresset, deprimeret eller angst), og Hugo og jeg vil i samarbejde lære dig selvhjælpsteknikker til at få en sund og stærk vagus nerve og dermed muligheden for at du selv kan arbejde dig til ro i kroppen.

Hvordan kan du bruge det lærte efterfølgende?

Den daglige praksis er et vigtigt element i at være i balance i krop og sind. Dette forløb vil give dig en værktøjskasse fyldt med værktøjer, sådan at du løbende kan arbejde videre med dig selv – alt efter lyst og behov.

Hvad er forudsætningerne for at deltage?

Ganske simpelt: ingen. KUN vilje og åbenhed til at forstå dybere sammenhænge omkring vores væren, sammenhængen mellem ånd, sind og krop og lysten til at komme på en udviklingsrejse, som virkelig kan rykke noget i dig.

Lidt om det praktiske:

Forløbet er delt op i 4 moduler. Der ligger ca. 4 uger imellem hvert modul. Lidt hjemmearbejde mellem modulerne må påregnes.

Der er 8 pladser på holdet. (minimum antal deltagere er 5).

Modul 1: 5. og 6. februar 2022, kl. 9.30 – 15.30

Modul 2: 5. og 6. marts 2022, kl. 9.30 – 15.30

Modul 3: 2. og 3. april 2022, kl. 9.30 – 15.30

Modul 4: 30. april og 1. maj 2022, kl. 9.30 – 15.30

Vi mødes i min hyggelige stue på Bakkegårds Alle 34, 4140 Borup.

 

Pris: 13.995 kr. 

Early bird pris: ved tilmelding inden den 30. november 11.995 kr.

Der betales et depositum på 2000 kr. ved tilmelding. Betaling i 4 rater er muligt. Tilbagebetaling er ikke mulig hvis forløbet afbrydes af deltageren undervejs.

OBS: I prisen indgår der to 30 minutters ene-konsultationer. Den ene inden forløbets opstart, hvor vi ser på din individuelle situation og sætter en intention for dit personlige forløb igennem modulerne. Den anden inden modul tre.

Er du interesseret men har flere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig på mail på post@releaseyourmind.dk eller ringe på telefon 20402008. Jeg glæder mig til at besvare alle dine spørgsmål ift. Release Your Mind and Body udviklingsforløbet.

Del denne begivenhed

bottom of page