top of page

fre. 02. jun.

|

Klub ApS Festsalen

Emotionskoden Workshop - Live event med Dr. Bradley Nelson

Kom og hør Dr. Bradley Nelson fortælle om hans selvudviklede healingsmetode EMOTIONSKODEN. Få viden om og praktisk erfaring i, hvordan du kan forløse fastlåste følelser, hjertemure og nedarvede emotioner. PRIS: 1995 kr. BILLETTER: se link til billetto nederst i teksten.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Emotionskoden Workshop - Live event med Dr. Bradley Nelson
Emotionskoden Workshop - Live event med Dr. Bradley Nelson

Tid og sted

02. jun. 2023, 09.00 – 16.30

Klub ApS Festsalen, Linnésgade 25, 1361 København, Danmark

Om eventet

KOM TIL LIVE EVENT med Dr. BRADLEY NELSON

EMOTIONSKODEN workshop med Dr. Bradley Nelson

Emotionskoden er en intuitiv healingsmetode, som er udviklet af den amerikanske holistiske kiropraktor og healer Bradley Nelson. Denne healingsform kan bruges som selvhjælpsmetode, som ud over at identificere og forløse emotionel ballast også gør det muligt at opdage og fjerne hjertemure.

Dr. Bradley Nelson har igennem 20 år arbejdet dagligt med klienter, der har opsøgt ham pga. sygdom, fysiske smerter, mentale ubalancer som f.eks. angst, depression eller andet. I hans arbejde med klienterne i hans egen praksis opdagede han, at de fleste bærer rundt på "emotionel bagage", altså følelsesmæssigt uforløste begivenheder fra fortiden.

Denne ballast fra fortiden ligger i vores underbevidsthed og forfølger os i vores nutid i form af fastlåste følelser, uden at vi opdager dette. Følelserne sætter sig i underbevidstheden og i vores fysiske krop og kan skabe ubalance og smerte, i nogle tilfælde kan der måske endda opstå sygdom. De fastlåste følelser kan også påvirke os både emotionelt og mentalt. De kan blive til tankemønstre og ubevidste overbevisninger, som påvirker vores bevidste tanker og de valg, vi træffer igennem livet. Derfra kan graden af succes, velstand og overflod i vores liv påvirkes. Sidst men ikke mindst kan denne healingsmetode også identificere eventuelle fastlåste følelsesmæssige energier, som har samlet sig omkring hjertet og derfra påvirke vores evne til at give og tage imod kærlighed.

Dr. Bradley Nelson vil i sit foredrag fortælle om sin effektive og nænsomme metode til at forløse de emotionelle energier, der har sat sig fast i krop og sind. Han vil forklare hvad der ligger til grund for metoden og demonstrere hvordan metoden anvendes. Du vil få et godt overblik over selvhjælpsmetoden, som alle let kan lære at bruge, du vil lære om hvordan Dr. Bradley Nelson bruger muskeltests til at få kontakt med underbevidstheden og hvordan denne kontakt trin for trin guider dig til at identificere blokeringerne. Til sidst vil du lære hvordan du kan give slip, så der bliver plads til ny, positiv livsenergi og derved healing af krop og sind. Dr. Bradley Nelson vil præsentere interessante cases men også demonstrere live hvordan han arbejder. Der vil være tid til, at du kan øve dig med både muskeltesting og idetificering samt forløsning af fastlåste følelser.

Denne workshop er både til dig, som er behandler, men også til dig, som er interesseret i at lære en healingsmetode, som giver dig mulighed for selv at kunne give slip på fortiden, så du lettere kan skabe en bedre fremtid for dig selv.

På dagen vil du

  • Lære at aktivere din krops naturlige evne til at mindske følelsen af angst, tristhed, fysisk ubehag m.v
  • Få tillid til at kunne gennemskue din underbevidstheds svar på spørgsmål omkring din sundhed, ved at anvende muskeltest.
  • Få den viden og praktiske erfaring du har brug for, for at kunne forløse fastlåste følelser, hjertemure og nedarvede fastlåste følelser.
  • Opdage hvordan du let forløser negativ energi på få minutter.

Tid til øvelser

Der vil være pauser indlagt, så du får mulighed for at øve det du lærer. På den måde opnår du bedst muligheden for succes med muskeltestning og at finde og forløse ”trapped emotions”.

6 timers instruktion

Der er samlet 6 timers instruktion/ undervisning. Der er indlagt frokostpause og tid til aktivt at øve de færdigheder du lærer.

Live demo

Dr. Brad vil demonstrere Emotionskoden gennem live energi healinger med frivillige blandt publikum.

Workshoppen afholdes på engelsk.

TILMELDING og BILLETTER

Du tilmelder dig eventet ved at købe din billet her: 

https://billetto.dk/e/emotionskoden-workshop-live-event-med-dr-bradley-nelson-billetter-778429

Der er inkluderet kaffe, te, vand og frugt i prisen. Medbring selv frokost, alternativt er der mange lækre spisesteder i området. 

OBS: Prisen refunderes ikke ved evt. afbud fra din side.

Tidsplan


  • 7 timer 30 minutter

    Workshop Emotionskoden med Dr. Bradely Nelson

    Klubbens festsal

Del dette event

bottom of page