top of page

man. 22. aug.

|

Release Your Mind

Klarsynsdemonstration - mandag, 22. august 2022

Har du mistet en af dine kære og er nysgerrig på at se om det kan lykkes at få kontakt til vedkommende? Men er du samtidig også skeptisk overfor den åndelige verden? Så er en klarsynsdemonstration måske lige det rigtige for dig.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Klarsynsdemonstration - mandag, 22. august 2022
Klarsynsdemonstration - mandag, 22. august 2022

Tid og sted

22. aug. 2022, 19.00 – 20.30

Release Your Mind, Bakkegårs Alle 34, 4140 Borup, Danmark

Om eventet

Har du mistet en af dine kære og nysgerrig på at se om det kan lykkes at få kontakt til vedkommende? Men er du samtidig også skeptisk overfor den åndelige verden?

Så er en klarsynsdemonstration måske lige det rigtige for dig. 

Du vil d. 22. august få mulighed for at snuse til den “anden” verden - og måske du er så heldig at få en hilsen eller et budskab fra en (eller flere) af dem du savner - det kan være et familiemedlem, en kollega, en bekendt, en ven eller blot et menneske, du har mødt på din livsvej. 

Hvad kan du forvente den aften:

Du kan forvente 1,5 time med høj energi, hvor der både er plads til tårer, men i dem grad også til grin og latter. For de kære sjæle på den anden side er lige så humoristiske som de har været her på jorden og viser sig oftest fra deres bedste side, når de kommer igennem til os med deres dejlige hilsner og budskaber.

Værd dog obs på, at der ikke er nogen garanti for at modtage en besked denne aften. De kære sjæle bestemmer helt selv, hvem der kommer igennem og i hvilken rækkefølge. 

Vigtigt: der er et begrænset antal pladser - maks 17 deltagere.

Pris: 200 kr. pr. person. Prisen refunderes ikke ved evt. afbud.

Tilmelding: tilmeldingen er bindende og du er først tilmeldt, når din betaling på 200 kr. er landet på min konto (mobile pay til 58553) 😉

Del dette event

bottom of page