top of page

man. 23. jan.

|

Caspiers i Haslev

Klarsynsdemonstration - mandag, 23. januar 2023 på Caspiers i Haslev

Har du mistet en af dine kære og er nysgerrig på at se om det kan lykkes at få kontakt til vedkommende? Men er du samtidig også skeptisk overfor den åndelige verden? Så er en klarsynsdemonstration måske lige det rigtige for dig.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Klarsynsdemonstration - mandag, 23. januar 2023 på Caspiers i Haslev
Klarsynsdemonstration - mandag, 23. januar 2023 på Caspiers i Haslev

Tid og sted

23. jan. 2023, 19.00 – 20.30

Caspiers i Haslev, Stationspladsen 10, Haslev, Danmark

Om eventet

Har du mistet en af dine kære og nysgerrig på at se om det kan lykkes at få kontakt til vedkommende? Men er du samtidig også skeptisk overfor den åndelige verden?

Så er en klarsynsdemonstration måske lige det rigtige for dig. 

Du vil d. 23. januar få mulighed for at snuse til den “anden” verden - og måske du er så heldig at få en hilsen eller et budskab fra en (eller flere) af dem du savner - det kan være et familiemedlem, en kollega, en bekendt, en ven eller blot et menneske, du har mødt på din livsvej. 

Hvad kan du forvente den aften:

Du kan forvente 1,5 time med høj energi, hvor der både er plads til tårer, men i dem grad også til grin og latter. For de kære sjæle på den anden side er lige så humoristiske som de har været her på jorden og viser sig oftest fra deres bedste side, når de kommer igennem til os med deres dejlige hilsner og budskaber.

Værd dog obs på, at der ikke er nogen garanti for at modtage en besked denne aften. De kære sjæle bestemmer helt selv, hvem der kommer igennem og i hvilken rækkefølge. 

Vigtigt: der er et begrænset antal pladser - maks 25 deltagere.

Pris: 345 kr. pr. person. inklusive lemonader og en lille overraskelse pr. deltager. Prisen refunderes ikke ved evt. afbud.

Tilmelding: tilmeldingen er bindende og du er først tilmeldt, når din betaling på 345 kr. er landet på min konto. Kontakt mig hvis du ønsker at overføre via Mobilepay eller betal via bankoverførsel til konto 5372-0000241592 😉. 

Del dette event

bottom of page