tir. 01. okt. | Release Your Mind

Klarsynsdemonstration - UDSOLGT

Har du mistet en af dine kære og er nysgerrig på at se om det kan lykkes at få kontakt til vedkommende? Men er du samtidig også skeptisk overfor den åndelige verden? Så er en klarsynsdemonstration måske lige det rigtige for dig.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Klarsynsdemonstration - UDSOLGT

Tid & sted

01. okt. 2019 19.00 – 20.30
Release Your Mind, Majsmarken 12, 4140 Borup, Danmark

Om begivenheden

Har du mistet en af dine kære og nysgerrig på at se om det kan lykkes at få kontakt til vedkommende? Men er du samtidig også skeptisk overfor den åndelige verden?

Så er en klarsynsdemonstration måske lige det rigtige for dig.

Du vil d. 1. oktober få mulighed for at snuse til den “anden” verden - og måske du er så heldig at få en hilsen eller et budskab fra en (eller flere) af dem du savner - det kan være et familiemedlem, en kollega, en bekendt, en ven eller blot et menneske, du har mødt på din livsvej.

Hvad kan du forvente den aften:

Du kan forvente 1,5 time med høj energi, hvor der både er plads til tårer, men i dem grad også til grin og latter. For de kære sjæle på den anden side er lige så humoristiske som de har været her på jorden og viser sig oftest fra deres bedste side, når de kommer igennem til os med deres dejlige hilsner og budskaber.

Værd dog obs på, at der ikke er nogen garanti for at modtage en besked denne aften. De kære sjæle bestemmer helt selv, hvem der kommer igennem og i hvilken rækkefølge.

Vigtigt: der er et begrænset antal pladser - maks 12 deltagere.

Pris: 150kr pr. person

Tilmelding: tilmeldingen er bindende og du er først tilmeldt, når din betaling på 150 kr. er landet på min konto (mobile pay til 58553) 😉