top of page

ons. 20. sep.

|

Hotel Valentin

Retreat Mallorca 20. - 23. september 2023

Kom med på retreat til skønne Mallorca og nå til nye højder indenfor din personlige udvikling. Du vil få mulighed for et super energiboost og for at blive en del af et uforpligtende fællesskab, med mennesker med samme mindset! Læs mere her.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Retreat Mallorca 20. - 23. september 2023
Retreat Mallorca 20. - 23. september 2023

Tid og sted

20. sep. 2023, 15.00 – 23. sep. 2023, 12.00

Hotel Valentin, Platja de Muro, Spanien

Om eventet

Vil du ud at rejse med mig? Nå til nye højder indenfor personlige udvikling og blive en del af et uforpligtende fællesskab, med mennesker med samme mindset?

I september måned 2022 var jeg afsted med 11 skønne deltagere på mit allerførste retreat. Er sandt hjerteprojekt for mig. Og dette første hjerte-centrerede retreat blev en kæmpe succes!

Jeg vil nu åbne op for, at du også kan komme ud at rejse med mig og andre ligesindede sjæle i efteråret 2023.

Jeg vil på denne tur gerne danne rammerne for dig, som ønsker at være sammen med ligesindede, der som dig er på en åndelig udviklingsrejse. Jeg ønsker at skabe et community, hvor vi sammen kan udvikle os hver for sig, dele, sparre, vokse, hygge, grine, føle os trygge og hver især BARE KUNNE VÆRE DET MENNESKE, SOM VI ER I VORES KERNE.

Hvordan har jeg fundet på det?

Jeg har gennem de sidste tre år lagt mærke til, at der under mine workshops og kurser opstår et kærligt og særligt rum, hvori de fleste af mine kursister finder tryghed, inspiration og motivation samt mod til personlig udvikling. Jeg vil gerne skabe flere af denne slags rum og fællesskaber - dog et andet sted end i mit hjem, hvor kursisterne jo tager hjem om eftermiddagen og derfor nogle gange får afbrudt deres udviklingsproces ved at komme tilbage til “det daglige ræs”.

Derfor giver det så meget mening at rejse længere væk – til et sted med dejlig energi og uden huslige eller familiære forpligtelser. Et sted, hvor vi kan fordybe os i os selv.

Jeg var oprindeligt på udkig efter en skøn og autentisk finca på Mallorca til selvsamme formål. Men det viste sig for mig, at det er mest energifyldt at tage på hotel Valentin i Playa de Muro.

Hvad kan du få ud af det?

Jeg vil lave et program med meditation, samt personlig og åndelig udvikling, som varer tre timer om onsdagen, seks timer om torsdagen og seks timer om fredagen. Om lørdagen vil der være fælles morgenmad og derefter er der planlagt afrejse – medmindre man vil forlænge sit ophold i de skønne omgivelser (på egen hånd).

Indholdet på retreatet sigter efter at du udvikler dig, højner din energifrekvens og styrker din intuition. Du får mulighed for at forløse gamle energier, som ikke gavner dig længere og kommer derigennem mere ind i din kerne, og i dit sande jeg. Jeg vil lægge op til at styrke din hjerteenergi, så du efter retreatet bliver i stand til i højere grad at mærke, hvad der er sandt og ikke sandt for dig, så du dermed kan træffe langt sundere beslutninger på din vej gennem livet.

Mit hjerteønske for retreatet:

Jeg drømmer om at samle alle mine kære klienter, som ”bonder” så godt i forvejen, og lave et brag af en energiboble for os alle sammen i de skønneste omgivelser. Enkelt, nærende for krop og sjæl, nede på jorden, med lækker mad og venligt personale.

De praktiske detaljer:

Hvornår:

Onsdag den 20.9.2023 Kl. 15 til lørdag den 23.9.2023 efter morgenmaden.

Hvorhenne:

Hotel Valentin i Playa de Muro, Can Picafort, Mallorca

https://www.valentinhotels.com/es/destinos-hoteles/valentin-playa-de-muro/hotel/

Pris:

5695 kr. for selve retreat-delen med mig samt 3 nætter i delt dobbeltværelse kategori standard med halvpension.

Ønsker du at booke et enkeltværelse er der et tillæg på 2000 kr. i alt for alle tre nætter.

Du bestiller selv flyrejsen og sørger selv for transport fra lufthavnen til hotellet og retur igen (kan nemt klares med offentlig transport). 

Tilvalg:

Luksus-massage hos Ivo, til 45 Euro for en halv time eller 75 Euro for en hel time.

Er der interesse og er vi deltagere nok, kan vi arrangere morgenyoga. Prisen afhænger af antal deltagere. Nærmere info følger.

VIGTIGT:

Jeg forbeholder mig retten til at aflyse turen ved færre end 5 tilmeldinger.

Aflysnings-/refusionspolitik:

Depositum på 1500 kr. tilbagebetales ikke ved aflysning fra din side (hvis jeg skulle aflyse turen, får du selvfølgelig dine penge tilbage ❤). Aflyser du turen i tidsrummet 10.6. – 10.8.2023 betales halvdelen af retreatets pris. Aflyser du efter den 10.8.2023 betales det fulde beløb.

Såååå…. Vil du afsted sammen med mig?

Jeg har brug for dit svar og indbetaling af depositum på 1500,- senest tirsdag d. 30. maj 2023, så jeg har god tid til at arrangere en fantastisk, lækker, tryg og nærende åndelig boble i fysisk tid og rum til os.

Depositum indbetales på konto 5372-0000241592 eller Mobilepay 58553. Husk at notere ”Mallorca uge 38 2023” samt dit navn.

Fuldt beløb indbetales senest 21.08.2023 medmindre andet er aftalt.

Jeg glæder mig som et lille barn til fire meget energifyldte dage på Mallorca!

Knus, kram, koldbøtter og vejrmøller fra mig til dig,

Imke 😘♥️🌞🌴

Del dette event

bottom of page