BEHANDLINGER

REIKI HEALING

Hvad er Reiki Healing?

Reiki er en japansk healingteknik til stressreduktion og afslapning, der også kan fremme kroppens helbredelse. Ordet Reiki er dannet af to japanske ord – Rei, som betyder “Guds visdom eller den højere magt” og Ki, som er “livskraftenergi”. Så Reiki kan betegnes som “åndeligt styret livskraftenergi”.

 

Healing med Reiki er en simpel, naturlig og sikker metode til åndelig helbredelse og/eller som smertelindring, som alle kan bruge, voksne såvel som børn.

Forestil dig at din computer aldrig blev opdateret, renset eller reinstalleret… Ville du byde din krop den belastning?

​Hvad betyder det i praksis?

Jeg har oplevet det samme ved flere af de klienter, jeg har behandlet med Reiki healing. Når man har været stresset i længere tid, kan der være opstået energiblokader i kroppen, som ikke længere tillader energien at flyde hensigtsmæssigt. Man bliver træt, tung og trist - og føler, at man mangler energi.

 

Reiki healing hjælper med at få genoprettet kroppens energisystem og dermed afhjælpe mange fysiske og psykiske ubalancer. Man kan sige, at Reiki healing hjælper dig med at få genetableret "orden" i dine energier.  Lidt ligesom når computeren får fjernet alle de unødvendige ting der fylder på harddisken. Efter sådan en rens fungerer hele systemet bedre.

​Derudover kan Reiki healing hjælpe med at løsne op omkring følgerne af svære situationer, som man kan bliver udsat for i livets løb. Situationer, hvor man føler at "gulvtæppet bliver revet væk under en" - f.eks efter en fyring, en skilsmisse eller et dødsfald.

 

Reiki healing kan også hjælpe med at forløse gamle mønstre og på den måde give klienten dybere indsigt i sig selv og fornyet energi. 

​Hvordan foregår en behandling med Reiki healing?

En Reiki behandling indledes som regel med en samtale om klientens problemstilling. Vi finder sammen ud af, hvordan og hvor i kroppen klienten mærker ubalancen. Derefter lægger klienten sig på briksen og jeg starter healingen ved at lægge mine hænder på klientens krop. Klienten er fuld påklædt under sessionen. Jeg har forskellige Reiki healing-teknikker jeg anvender, alt efter om energien skal afbalanceres, øges, ubalancer forløses eller smerter lindres. Klientens 7 chakraer bliver som regel inddraget i healingsprocessen.

På denne måde øger vi den usynlige livskraftenergi, som strømmer igennem os alle sammen og holder os i live. Man kan sige, at hvis klientens livskraftenergi er lav, er klienten mere tilbøjelig til at føle sig stresset eller bliver nemmere og oftere syg. Er livskræftenergien derimod høj, resulterer det i en mere lykkelig sindstilstand og et bedre helbred. ​

Reiki healing har altid en gavnlig effekt på vores humør og sundhed. Det virker også sammen med medicinske eller terapeutiske teknikker til at lindre bivirkninger og fremme genopretning. Her i min klinik kombinerer jeg med stor effekt Reiki healing med kranio-sakral terapi eller clairvoyance.

En behandling med Reiki healing virker meget afstressende og afslappende for både krop og sind. Alt efter hvilken problemstilling klienten kommer med, kan det dog ske at man i timerne efter en behandling føler sig træt. Jeg anbefaler, at man drikker rigeligt med vand efter en behandling, for at rense kroppen for affaldsstoffer, som kan være blevet frigjort under behandlingen.

JEG TILBYDER OGSÅ

KOMBI-

BEHANDLING

KRANIO-SAKRAL TERAPI

CLAIRVOYANCE

FJERN-

BEHANDLING

 EMAIL-

CLAIRVOYANCE

© Release Your Mind 2020  -  Alle rettigheder reserveres  -  Designet af Detaljeriet  -

Release your mind logo